≡ Menu

Apartmaji v Trogirju in vodič za Trogir

Trogir velja za eno izmed bolj prepoznavnih mest v Dalmaciji. Zraven izredno lepega mesta, najdete v okolici druge zanimive kraje, ki jih lahko obiščete in lepe otoke v bližini Trogirja. Na Trogir.si najdete apartma, hotel in druga prenočišča, vremensko napoved, znamenitosti Trogirja in različna dogajanja ter prireditve v času poletne sezone. Oglejte si stran preden se odpravite tja ali rezervirajte svoj apartma v Trogirju pred odhodom ali najdite ideje, ko ste že tam.

Apartmaji Trogir

Na strani najdete preko 250 apartmajev v Trogirju, ki jih boste najlažje našli s pomočjo zgornjega iskalnika. Pri tem boste primerjali cene različnih ponudnikov in si zagotovili najnižjo ceno za apartma v Trogirju. Posamezne apartmajev bomo na strani dodatno predstavili in jih podrobno opisali. Več najdete na strani Apartmaji.

Booking.com

Prijavite se na naše novice in si zagotovite 20€ popusta za prvo rezervacijo določenih apartmajev in drugih prenočišč. Prijava je brezplačna, v novicah pa boste našli različne zanimive apartmaje in drugo ponudbo.

Hotel in mobilne hišice v Trogirju

Apartmaji pa niso edina opcija za prenočišče v Trogirju in njegovi okolici. Na voljo je še več kot 15 hotelov, kjer boste prav tako našli zanimive ponudbe za dopust na Hrvaškem. Več na strani Hoteli. Prav tako pa lahko v bližini Trogirja najamete mobilne hišice in tako preživite prijeten dopust v kampu na poseben način. Več o tem in možnosti brezplačne rezervacije smo opisali na strani mobilne hišice. Za ljubitelje mobilnih hišk smo pripravili tudi dve posebni strani. Na Najnižje cene lahko preverite ugodne cene po terminih za celo Hrvaško, na strani Kampi in termini pa najdete različne kampe in mobilne hišice razdeljene po terminh, tako da zlahka najdete tistega, ki vam ustreza.

Vreme v Trogirju

Vremenska napoved za Trogir je zelo koristna, če smo že v tem delu Hrvaške in se želimo v Trogir odpraviti na izlet in si mesto podrobno ogledati. Kljub temu, da je vreme v tem delu Dalmacije v času glavne poletne sezone zelo sončno, nas lahko kakšen dan preseneti kakšna nevihta, tako da si je priporočljivo ogledati vremensko napoved za 7 ali 14 dni in lažje organizirati izlet. Več o vremenu za naslednje dni najdete na vreme Trogir.

Dogodki in prireditve

Na strani bomo spremljali aktualne dogodke, festivali, koncerte in druge prireditve v času poletne sezone, ko je najbolj aktualen čas za obisk Trogirja. Tako si boste zraven starega dela mesta lahko ogledali tudi kakšno izmed njih in zapolnili svoj čas na dopustu. V kolikor ste tudi vi seznanjeni s kakšnim zanimivim dogodkom, nam ga lahko sporočite, da ga objavimo. Veseli bomo tudi kakšnih fotografij.

Trogir in otok Čiovo

Otok Čiovo je zelo povezan s Trogirjem, saj pot nanj vodi skozi njega. Tako boste seveda našli tudi različne informacije o otoku Čiovo, ponudbo apartmajev in druge znamenitosti otoka. Trogir in Čiovo veljata za pravi biser Hrvaške, tako da boste tam zagotovo uživali. Če še ne veste kam na morje, je lahko to prava odločitev.