≡ Menu

Hoteli v Trogirju

Če vas zanimajo hoteli v Trogirju, ste se ustavili na pravi strani. Preverite dodatne informacije in si oglejte ponudbo hotelov.

Trogir, glede na to da gre za manjše mesto, nudi kar zanimivo zbirko raznih hotelov, čeravno ne moremo trditi, da gre za ogromne komplekse z večjimi kapacitetami sob, marveč lahko najdete manjše a nič manj kvalitetne hotele.

Več jih je lociranih v starem zgodovinskem predelu, kjer vas prepričajo s svojo očarljivostjo in smislom za dizajn, s katerimi privabljajo goste. Lahko rečemo, da takšen kot je Trogir, takšni so številni njegovi hoteli.

Hotele v Trogirju lahko najbolj enostavno najdete preko iskalnika, saj boste tako dobili samo tiste, ki so prosti v navedenih terminih. Hotelske sobe si lahko nato razvrstite po ceni ali katerem drugem kriteriju. Uporabite spodnji iskalnik in primerjajte hotele med seboj.
Booking.com

Hoteli Trogir

Spodaj najdete kratko predstavitev nekaterih hotelov, kjer lahko dobite nekaj osnovnih informacij. Na povezavi do hotela najdete več fotografij, preverite pa lahko tudi proste termine in ga brezplačno rezervirate.

Hotel Trogir Palace

Hotel Trogir Palace **** se nahaja na otoku Čiovo, le 450m oddaljen od starega mestnega jedra Trogirja z vsemi njegovimi zgodovinskimi znamenitostmi. Skupaj nudi 40 sob, med njimi dvo in tro posteljne sobe in štiri posteljni apartma. Gre za novejši hotel, odprt leta 2009, kateri nudi moderno in stilsko dovršene sobe, vključujoč masažno kad in balkon.

V restavraciji vam pripravljajo jedi po naročilu, večinoma dalmatinske specialitete. Na recepciji se lahko dogovorite za najem čolna ali kajaka za veslanje oz. se pozanimate o organizaciji izletov.

  Več informacij o hotelu

Hotel Sv. Križ ***

Hotel Sv. Križ *** se nahaja na otoku Čiovo, 3km oddaljen od zgodovinskega dela Trogirja. Nudi 49 sob, med njimi dvoposteljne sobe in apartmaje za 4 osebe. Sobe so komfortno in udobno opremljene, prav tako pa ima vsaka svoj balkon. Uporabljate lahko zunanji bazen in telovadnico, ob doplačilu pa tudi storitve manjšega wellnes centra.

Plaža je od hotela oddaljena le 30m, okolica hotela je sicer obdana z borovim gozdom, vsekakor pa primerna za sprehode ali kolesarske izlete. Hotelska restavracija nudi domače in mednarodne specialitete, ob večerih pa lahko posedite na terasi aperitiv bara ob okusnem koktajlu.

  Več informacij o hotelu

Hotel Pasike Trogir

Nahaja se v zgodovinskem delu Trogirja, med ozkimi uličicami, katere dajejo mestu rahlo skrivnosten pa tudi romantičen pridih. Hotel Pasike **** gosti prenovljena zgodovinska stavba, ki je bila stoletja v lasti iste družine. Nudi 14 elegantno opremljenih sob z pohištvom iz 19. in začetka 20. stoletja, kar bo poskrbelo za nepozaben oddih.

Osebje hotela je zelo ustrežljivo, pomagajo vam pri organizaciji izletov, pripravi zajtrka v sobi, pomagajo pri varstvu otrok, lahko pa tudi rezervirate poročni apartma, kjer mladoporočence še dodatno razvajajo. V restavraciji vam pripravijo domače in tuje specialitete, po dogovoru pa tudi posebno dietno prehrano.

  Več informacij o hotelu

Dodatni hoteli v Trogirju so na voljo preko te povezave.