≡ Menu

Če iščete privat apartma v Trogirju, imate na naši strani več možnosti. Na eni strani si lahko ogledate ponudbo na strani Apartmaji in med njimi najdete nekaj zanimive ponudbe.

Večinoma gre za manjše privat apartmaje, kjer se v večji dalmatinski hiši nahaja med 2 in 6 apartmajev. Kljub temu, da je rezervacija preko posrednika, boste na tak način apartma enostavno rezervirali in vse potrebno uredili že veliko pred samim odhodom v Trogir. Pravzaprav lahko vse skupaj naredite že v marcu ali aprilu, torej nekaj mesecev pred odhodom, kar je tudi priporočen čas za rezervacijo apartmaja.

Prav tako lahko uporabite iskalnik za apartmaje. Med prostimi apartmaji najdite tistega, ki vam ustreza cenovno in lokacijsko, seveda pa tudi glede na opremljenost.

trogir

Na spletu najdete kar nekaj spletnih strani o Trogirju. Tudi za našo stran Trogir.si smo se odločili, da vam ponudimo koristne informacije o tem lepem srednjeveškem mestu, ki velja za enega izmed najlepših mest na Hrvaškem.

Pred kratkim ga je CNN izbral za enega izmed 20. najlepših krajev na Hrvaškem in če v njem še niste bili, vam priporočamo, da se tja čim prej odpravite.

Na strani bomo preverili tudi hotele in apartmaje v Trogirju, kakor tudi nekatera druga prenočišča, ki so v tem delu Dalmacije na razpolago.

Prav tako boste lahko preverili vreme v Trogirju in tako bili seznanjeni tudi do 15 dni pred odhodom v Trogir.