≡ Menu

Mobilne hišice v Trogirju

Na tej strani najdete informacije za najem mobilne hišice v Trogirju. Preverite celotno ponudbo, ki je na voljo.

V Trogirju najdete mobilne hišice v kampu Belvedere, ki je nekoliko oddaljen iz samega Trogirja in se nahaja v kraju Seget Vranjica. V kampu je na voljo več ponudnikov mobilnih hišic, ki si jih lahko ogledate spodaj. Več informacij in cene za najem mobilne hišice v kampu Belvedere najdete spodaj.

Dodatno najdete mobilne hiške v Trogirju tudi v kampu Rožac, kampu Autotrip in Sveti Križ. Več info najdete spodaj.

Vsi ljubitelji mobilniih hišic pa si lahko ogledajo tudi strani Najnižje cene, kjer najdete ugodne ponudbe za celo Hrvaško po terminih in stran Kampi in termini, kjer so razdeljene mobilne hiške glede na kampe in termine.

Mesto Trogir je zagotovo eden izmed biserov hrvaške obale, kjer se mešata zgodovina ter nepogrešljivo dalmatinsko gostoljubje. Spodaj navedeni kampi in privatni ponudniki vam nudijo možnost najema mobilnih hišic.

Povezava vam omogoča vpogled v različne modele mobilnih hišic v Trogirju, proste termine, notranjo opremo ter brezplačno rezervacijo.

Kamp Belvedere

Kamp Belvedere je največji ponudnik mobilnih hišic v Trogirju, saj nudi najem kar 80 enot. Nahaja se v vasici Seget Vranjica, le 5km oddaljen od mesta Trogir.

Kamp nudi najem lastnih mobilnih hišic treh različnih modelov, lahko pa najamete tudi hišice agencij Autotrip ter Happy Camp. Predlagamo vam, da z rezervacijo za poletne mesece ne odlašate predolgo, da si lahko zagotovite svoj termin ter ugodno ceno najema.

  Preverite ceno in proste termine

V kampu Belvedere je možno najeti tudi apartmaje v dveh različicah, sprejmejo pa lahko 2-6 oseb.

  Kliknite tukaj in si oglejte ponudbo

Happy camp Belvedere

V sklopu kampa Belvedre se nahajajo tudi hiške Happy camp. To so še posebej primerne, če iščete večje hiške, saj imajo velike za tudi to 7 oseb. Več o njih si lahko preberete preko spodnje povezave, kjer lahko te mobilne hiške v Trogirju tudi rezervirate.

  Več info in rezervacija

Luxury mobilne hiške v Trogirju

V kamp Belvedere so na voljo tudi Luxury mobilne hiške, ki so od morja oddaljene cca. 150m. Več o hiškah in cenah lahko preverite preko spodnje povezave.

  Več info in rezervacija

Kamp Rožac

Kamp Rožac se nahaja na otoku Čiovo, slaba 2km oddaljen od središča Trogirja. Je sicer manjši kamp, nahaja pa se na urejenem polotoku, kateri nudi tako prodnato kot skalnato plažo. V kampu se nahaja 30 novejših mobilnih hišic za 4, 5 ali 6 oseb, tako da so primerne za družbe popotnikov ali družine. V kampu se nahaja restavracija ob obali, manjša pekarna ter igralnica za otroke.

  Preverite proste termine in ceno za najem

Mobilne hišice Sveti Križ

Mobilne hišice v Trogirju boste našli tudi v privatnem naselju Sveti Križ. Nahaja se na lepi lokaciji v bližini plaže v vasici Mastrinka na SZ delu otoka Čiovo, Trogir pa je oddaljen cca. 3.5km. Na prostem lahko uporabljate manjši bazen, v bližini so tudi teniška igrišča.

  Preverite ponudbo in cene

Kamp Autotrip

Na enaki lokaciji kot kamp Belvedere najdete tudi kamp Autotrip, kjer so prav tako na voljo mobilne hiške. Preko spodnje povezave si lahko ogledate več fotografij in preverite proste termine za najem mobilne hiške v tem kampu pri Trogirju.

  Več info in cene

Mobilne hišice v Trogirju

Zgoraj so na kratko opisani kampi in privatni ponudniki mobilnih hišic v Trogirju. Podrobne informacije boste našli preko posameznih povezav, katere nudijo cene najema mobilnih hišic, možnosti aktivnosti v samem kampu in okolici.

Zaradi velikega zanimanja za mobilne hišice v Trogirju in okolici vam svetujemo, da si za predsezonske počitnice rezervirate hišico takoj po novem letu, najboljše termine v glavni sezoni pa si za vsaj slučaj rezervirajte nekaj mesecev pred odhodom na dopust.

Ponudbo za ostale kraje lahko najdete na mobilne hiške, kjer najdete veliko ponudbo za celo Hrvaško. Če so mobilne hiške v Trogirju že zasedene, preverite tudi ostalo ponudbo.